Om Ljusdals Bildelar

Välkommen till Ljusdals Bildelar – hjärtat i ditt fordonsliv!

I över 26 år har vi på Ljusdals Bildelar varit en trogen del av bygdens näringsliv, och vår passion för bilar och service skiner lika starkt idag som när Mats Zetterman och Conny Zetterman startade verksamheten 1997.

Hos oss på Ljusdals Bildelar handlar det om mer än bara delar och verktyg. Det är relationer och en gemenskap som håller oss samman. Vår vision är enkel – att alltid vara där för dig, oavsett dina behov. Vi står redo att hjälpa till, vare sig det gäller att hitta den perfekta reservdelen eller något så ovanligt som angelmört!

Vår butik är inte bara en plats för affärer, det är en mötesplats där skratt och glada samtal ekar mellan hyllorna. Man är alltid välkommen in på en kopp kaffe, på en plats där kunder blir vänner, och delar både historier och goda råd.

Särskilt stolta är vi över vårt engagemang för den yngre generationen bilentusiaster. Vi förstår att alla inte har en mekaniker i familjen, därför står vi alltid redo att erbjuda en hjälpande hand – och självklart en generös epa-rabatt!

Vår verksamhet växer ständigt, inte bara i sortiment och utrymme, men också i vårt engagemang och våra relationer. Vi är här för dig, och vi ser fram emot att få vara en del av din bilresa.

Besök oss idag och upplev skillnaden med Ljusdals Bildelar – där varje kund är en del av familjen!

Det är vi som jobbar på
Ljusdals Bildelar